zaterdag 27 juli 2013

Musthave: de witte blazer | 3 manieren hoe ik hem zo stylen

Een heel mooi tijdloos item, dat je in heel veel verschillende outfits kunt gebruiken, is de witte blazer. Je hebt ze in heel veel verschillende modellen en andere details. Voor elke persoon is er wel het 'perfecte exemplaar'. Ééntje die ik echt geweldig vind is een hele lange witte blazer met leren stukjes. Dit exemplaar komt van choies.com en is helaas al uitverkocht. Zo zo zo jammer! Des te meer motivatie heb ik nu om het perfecte exemplaar voor mij te vinden.

Het leuke aan de witte blazer is dat hij veel verschillende stijlen past. Ik heb drie totaal verschillende outfits samengesteld met de witte blazer, die toch allemaal helemaal Desi zijn.































De eerste is redelijk casual met een high waist jeans, een shirt met opdruk en natuurlijk de witte blazer. Ik zou dan het shirtje aan de voorkant in de jeans stoppen. Dan heb je allerlei verschillende lengtes en dat geeft een apart effect. Als laatste laarsjes en een beanie erbij om de outfit wat stoerder te maken en niet te vergeten wat sieraden. Deze outfit zou ik zo dragen en spreekt me erg aan, doordat het lekker stoer is, daar hou ik wel van, maar toch casual en goed draagbaar.

There are always flowers for those who want to see them

Een blazer kan uiteraard ook chic gedragen worden, want dat was het natuurlijk oorspronkelijk. Ik ben ooit een outfit tegengekomen in een tijdschrift waarbij een meisje een witte blazer met een bijpassend wit shortje aanhad. Dat vond ik zo leuk en is nu mijn inspiratie geweest voor deze outfit. Natuurlijk dezelfde blazer met een nepleren witte shortje met een bepaald patroontje er in. Omdat het beter bij me past als het niet al te chic is, heb ik gekozen voor een redelijk basic shirtje met een bloemenopdruk. Daarin kom een klein beetje paars voor en om dat terug te laten komen, heb ik paarse accenten toegevoegd. Omdat ik blazers altijd open draag, kan daar nog goed een statement ketting bij. Die niet al te paars is, maar wel goed past bij het geheel. En oja, ik ben helemaal verliefd geworden op dit tasje. Een knuckle clutch vind ik sowieso helemaal geweldig. Maar de envelop vorm, de stof en de kleur laten me bij dit tasje echt denken: 'Wow!'

And last but not least: de edgy en stoere outfit. Een zwart leren broekje laat de zwarte details op het jasje terugkomen. Ook in deze outfit is het broekje high waist zodat je die verschillend lengtes heb. Voor de rest heb ik de outfit vrij simpel gehouden, omdat ik hem zo het mooist vind overkomen. De rode pumps zijn toch wel een eyecatcher in deze outfit. Rood vind ik heel mooi staan bij zwart en wit. Zo wordt het een beetje een vampierenlook, haha. Not everybody falls in love with a vampire noemde ik deze outfit dan ook op polyvore. 
Wat vinden jullie van de witte blazer?

1 opmerking:

  1. Wauw Desi wat een leuke outfits! je moet vaker zulk soort posts plaatsen! ♥ liefs www.vintageholland.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...