maandag 24 november 2014

Autumn, the year's last loveliest smile

SHIRT & CARDIGAN- BRANDY MELVILLE / SKIRT - H&M / SHOES - CONVERSE / WATCH - URBAN OUTFITTERS

Langzaamaan begint alles om ons heen toch maar te veranderen. Het kan niet eeuwig warm en zonnig blijven. Ik merk dat ik de laatste tijd gewoon even zin heb in van die herfst en winter momenten. Laat die kou dus maar komen. Lekker de hele dag in bed liggen en series kijken met mijn vriendje bijvoorbeeld of taart bakken met mijn vriendinnen en in de sauna gaan. Ik kan ook echt niet wachten tot ik kan gaan schaatsen en daarna warme chocolademelk kan drinken met (natuurlijk) ongelooflijk veel slagroom. Een tijdje geleden heb ik samen met mijn moeder een boswandeling gemaakt. Gewoon een beetje genieten van alle mooie kleuren om me heen en foto's maken. Dat was zo ontzettend lang geleden.. en stiekem heb ik het best wel gemist. Het lijkt wel alsof al mijn hobby's de laatste tijd een beetje naar de achtergrond zijn geschoven.. Het bos is ook een geweldige plek om fijne gesprekken te voeren. Quality time met mijn mama dus. <3

Deze zaterdag ga ik eindelijk weer eens winkelen in Amsterdam. Heerlijk snuffelen in alle winkeltjes daar, maar vooral ook gewoon door alle mooie straatjes wandelen en taart eten natuurlijk. Ik kan niet wachten!

De outfit die ik op bovenstaande foto's aanheb is stiekem wel een beetje één van mijn favorieten. Ik ben zo dol op dit vest. Hij past overal bij.

2 opmerkingen:

 1. Wat ziet je blog er mooi uit! Deze outfit staat je ook echt prachtig, leuk topje! Ik vond het heel erg tof dat je me aansprak in Amsterdam afgelopen zaterdag, hoop dat je het nog leuk hebt gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie outfit!
  Wat je schrijft klinkt heel fijn. Ik herken het wel, zin hebben in de herfst en winter. Precies om inderdaad in de kou uit te kijken naar iets lekker warms!
  Klinkt goed, quality time met je mam, dat zou ik ook vaker moeten doen.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...