donderdag 30 april 2015

Vuur in een donkere nacht

Eigenlijk zit m'n blog altijd wel in mijn hoofd. Vaak bedenk ik wat ik graag nog wil schrijven en welke foto's ik wil laten zien. Daarom weet ik ook niet hoe het komt dat ik er steeds maar niet aan toe kom. Het is namelijk alweer een maand geleden dat ik mijn gedachten heb gedeeld.

Ik heb wel een heleboel leuke dingen gedaan de afgelopen tijd. Kampvuurfeestjes, winkeldagjes, gezellige momenten met mijn lieve vriendinnen, lekkere taarten, goede boeken en heel veel zon. Op die momenten heb ik echt zo'n geluksgevoel. Dan draait mijn hoofd eens geen overuren, ben ik helemaal ontspannend en het enige wat aanwezig is, is intens genieten.

Ik ben altijd heel erg bezig met nadenken over deze 'genietmomentjes'. Ik vraag me af hoe het komt dat dit stofje, wat zorgt voor een geluksgevoel, geactiveerd word. Wat moet er gebeuren dat dit stofje opeens aangemaakt wordt? Het zou zo fijn zijn als ik dit gewoon zelf zou kunnen activeren. Iedereen heeft wel eens van die momenten dat je alles even niet meer ziet zitten en op die momenten zou zo'n sprankje geluk al voor zoveel opluchting zorgen. Een spetterend vuurwerk in een donkere nacht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...