woensdag 13 mei 2015

Op een wolkje hoog in de lucht

Wat heb ik toch een mooie dingen meegemaakt de afgelopen weken. Mijn vakantie zat vol met superleuke dagen. Ik geniet er zo van om met mijn vriendinnen een beetje te kletsen en rond te hangen op mooie plekjes. Mijn ogen nemen dan alle details in zich op en mijn buik gaat kriebelen van het fijne gevoel van lieve mensen om me heen. Zoals altijd wil ik deze momenten vastleggen. De foto's zijn dan ook van deze fijne middag.

Samen met Douwe ben ik ook nog een week naar Engeland geweest om familie van hem te bezoeken. Even een weekje weg van alles en zo voelde het ook echt. Nu ik weer terug thuis ben, is het net alsof ik van mijn veilige wolkje gehaald ben. Heel de vakantie was ik een beetje aan het dobberen op zo'n wolkje hoog in de lucht.

Eerlijk gezegd is het best zwaar om opeens weer allerlei verplichtingen te hebben zoals werk en school. Gelukkig heb ik nog even een lang weekend om een beetje verder te dromen, maar volgende week zal ik er toch aan moeten geloven. Met mijn beide benen weer stabiel op de grond om de laatste weken school te overleven zodat de zomervakantie kan beginnen. Ik denk nergens anders meer aan. Door mij hoofd spoken alleen maar kampvuuravonden, feestjes, festivals, leuke reisjes, veel zon en chillen op het strand. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...