dinsdag 7 juli 2015

It has been a long time..

De laatste maanden was er nergens een goed moment om te bloggen. Er was teveel van alles en ik denk dat mijn hoofd gewoon een beetje overliep. Ik was met teveel bezig, behalve met het allerbelangrijkste: mezelf. Bloggen is echt iets wat ik alleen kan als ik een beetje relaxed voel. De vakantie is nu eindelijk aangebroken. Natuurlijk ga ik ook een heleboel leuke dingen doen, maar het allerbelangrijkste aan deze periode van vrije tijd, zal tijd voor mezelf zijn. Ik wil zoveel doen, maar ik kom er steeds maar niet aan toe. Er zijn te veel afleidende factoren. 

Ik wil eindelijk eens beginnen met yoga. Af en toe doe ik dit wel eens en daarna voel ik me helemaal rustig. Dus het leek me een goed idee, om yoga in mijn vaste ritme op te nemen. Op die manier kan ik veel vaker alles even loslaten.
Verder wil ik mijn grootste hobby, fotografie, weer oppakken. Ik vind het echt geweldig om sfeer vast te kunnen leggen en als ik hiermee bezig ben, zie je me altijd vrolijk. Het is echt een schande dat ik al zo lang niet aan datgene toegekomen ben, wat ik het liefste doe. 
Ik kan ook erg genieten van alles om me heen. Als je altijd maar aan het haasten bent en het druk hebt, sta je hier veel te weinig bij stil. Soms heb ik van die momenten dat ik alles wat ik zie in me opneem en dan overal mooie dingen zie.
Ik wil weer lekker bezig zijn met m'n eten en mezelf verwennen met eigengemaakte pastasalades, smoothies en verrassende ontbijtjes. Mijn taarten mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Taarten bakken voor mijn plezier, iets wat deze vakantie zeker aan bod moet komen. 

Deze foto's heb ik echt al een hele tijd geleden gemaakt, volgensmij al bijna een jaar geleden. Op een avondje had ik even wat tijd om wat voor mezelf te doen. Meestal ben ik zo moe dat ik nergens meer zin in heb, maar die avond ben ik er lekker op uit gegaan met m'n camera. Alleen maar mijn omgeving, mijn camera en ik. De foto's lieten me zien wat ik de laatste tijd allemaal gemist heb.
1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...