Benodigheden:
160 gram Philadelphia keuken
3 pakjes oreo's
50 gram roomboter
200 gram Griekse yoghurt
75 gram witte basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
300 gram pure of melk chocolade (naar keuze)
2 zakjes klopfix
3 deciliter slagroom
Smelt de chocolade au bain marie en laat het mengsel daarna afkoelen tot kamertemperatuur. Klop de Philadelphia. yoghurt, basterdsuiker en vanillesuiker tot een smeuïge massa. Klop daarna de slagroom samen met de klopfix stijf. Spatel de afgekoelde chocolade door het Philadelphia mengsel. Spatel vervolgens de slagroom hierdoor.
Verdeel de vulling gelijkmatig over de bodem. Laat de taart minimaal 2 uur in de koelkast opstijven. Daarna kun je de taart lekker op eten. Na 1 nacht in de koelkast is de taart echter nog lekkerder en steviger. Voor je de taart serveert kun je hem nog serveren met stukjes oreo. Breek de overgebleven oreo's dan in grove stukken en verdeel deze over de taart. Je kan ook de oreo's verdelen in helftjes en deze dan aan de zijkant van de taart drukken. Dan ziet de taart er nog mooier uit.
Eetsmakelijk en veel bakplezier!
Lekker hoor!
BeantwoordenVerwijderen