zaterdag 13 september 2014

Zoals zaterdagen horen te zijnDe smaak van kersencheesecake, het gelach van lieve mensen om me heen, het zonnetje dat ik zie verschijnen en het proeven van verse munt thee. (Normaal drink ik namelijk nooit thee.) Mijn zaterdag was fijn, zoals zaterdagen horen te zijn.

's Ochtends werd ik wakker in een logeerbedje met één van mijn beste vriendinnetjes naast me. Brak maar nog helemaal voldaan van het feestje van de avond daarvoor. Het was een oneindige avond. De ochtend beginnen met een heerlijk ontbijtje. Warme geroosterde boterhammen met smeltende boter en mega chocolade hagelslag. De dag kan niet beter beginnen toch?

's Middags ben ik 'op de thee' geweest bij mijn favoriete buurtjes uit de straat. Cindy en Remy. Gelijk moest er taart op tafel komen, waar ik natuurlijk geen nee tegen zei. Taart en Desi is een voltreffelijke combinatie. Met z'n allen hebben we nog eventjes een bezoekje gebracht aan een super schattig brokant winkeltje. Niks gekocht, maar wel mijn ogen uitgekeken.

Waar ik ook erg van genoten heb, was het zitten bij het water. Met mijn beste vriendjes muziek, boek en schrijfgerei. Dat moet ik echt veel vaker doen. Ik vind het zo heerlijk om daar gewoon te zitten en de zon op mijn huid te voelen. Je hebt helemaal niet veel nodig om gelukkig te zijn.

1 opmerking:

  1. Wat schrijf je mooi!
    Inderdaad, klinkt als een heerlijke zaterdag - zoals een zaterdag hoort te zijn. Met de zon erbij. Na een goed feestje wakker worden met een lief iemand naast je en alleen maar lekkers eten. Hmmm!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...