vrijdag 24 mei 2013

First things first

Een tijdje geleden kwam ik deze tag tegen op de blog van een vriendin. Ik vind het altijd heel erg leuk om tags in te vullen en bij deze leren jullie mij ook een beetje beter kennen. Het gaat over alle eerste dingen en ik vond het wel leuke vragen. Neem hem gerust over en ik zou het heel leuk vinden als je een reactie zet met daarin de link van je eigen ingevulde tag. Het lijkt me erg leuk om jullie antwoorden te lezen.

Bron: tumblr
Het eerste wat je doet als je 's ochtends wakker word:
Als ik mijn ogen opendoe zet ik eerst gelijk mijn wekker uit en daarna doe ik weer heel eventjes mijn ogen dicht. Als ik echt nog heel moe ben zet ik m'n wekker op 10 minuten later voor het geval dat ik weer terug in slaap val. Dat zou namelijk makkelijk kunnen gebeuren. Mijn bedje is altijd veel te lekker warm en zacht. Veel fijner dan die stomme koude ochtend die me te wachten staat.

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat:
Ik ga eigenlijk nooit naar de sportschool. Of ik ga dansen, of hardlopen of thuis een workout doen.
Wat ik dan (meestal) als eerste doe is een beetje opwarmen en stretchen.

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school:
Meestal gooi ik gelijk mijn tas ergens random op de grond en plof neer in een stoel met koekjes en een glas water. Ik klets wat met mijn moeder over hoe m'n dag was en dan ga ik meestal al wat huiswerk maken. Ik ben dan namelijk nog steeds een beetje in een school mood en dan kan ik me beteer concentreren.

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was:
Hmm.. dat weet ik eigenlijk niet meer zo goed. Dat is alweer best lang geleden. Ik denk dat het kapster of dierenarts was. Nu is het echt iets heel anders. Ofja het zijn meer ideeën en richtingen. De echte keus gaat nog heel lastig worden.

Eerste keus qua drinken:
Dat is zeker weten water. Ik drink eigenlijk alleen maar water. De rest vind ik gewoon allemaal niet lekker. En water lest gewoon echt de dorst. Daarom drink je ook toch?Eerste keus dessert:
Dat is chocolademousse, of chocoladetaart of brownie chocolade ijs.. (BEN EN JERRY!) In ieder geval moet er heel veel chocolade in zitten. Ik ben echt dol op chocolade. Een leven zonder chocolade zou ik me niet voor kunnen stellen.

Eerst liedje dat in je opkomt:
Give me love - Max Schneider (originally by Ed Sheeran)
Dit vind ik echt zo'n mooi liedje. Echt een liedje dat je opzet omdat je het echt mooi vind en niet zomaar omdat het stil is. Sowieso vind ik de muziek van Max Schneider ontzettend mooi. Hij heeft echt een prachtige stem en ik luister er graag naar. Je raakt zijn liedjes gewoon nooit beu.

Eerste grote aankoop:
Ik denk dat dat mijn nintendo DS was. Bijna iedereen die ik kende had er één en ik moest er ook gewoon één hebben. Dat was in groep 5 of 6 ofzo. Ik heb er heel veel mee gespeeld, maar het was wel minder leuk dan er één keer mee te spelen dat het heel speciaal was. Nu doe ik er bijna niks meer mee. Alleen soms in de auto als ik op vakantie ga en lang moet wachten. Mijn favoriete spelletjes waren Styleboutique en Professor Layton (Die vind ik stiekem nog steeds wel leuk om te spelen.)

Eerste baantje:
Ik heb eigenlijk nog nooit een baantje gehad, maar ik ben dan ook nog maar 14. Deze zomer wil ik wel heel graag gaan werken. Ik ben nu nog opzoek naar een baantje. Iedere keer dat ik iets probeer of vraag mislukt het. Ik zit nu nog te wachten op antwoord van iemand. Hopelijk komt hier iets positiefs uit.

Eerste keer in het vliegtuig:
Dat is echt al heel lang geleden. Volgensmij was ik toen 1 ofzo. Ik ging met mijn ouders naar Majorca. Ik kan er zelf natuurlij niks van herinneren, maar mijn ouders hebben er wel al eens over verteld.

Ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden om te lezen!

3 opmerkingen:

 1. Heey!
  leuke blog!
  zullen we elkaar volgen?
  Dit is mijn blog: http://indylifestyle.blogspot.nl/

  xx indy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...