woensdag 8 mei 2013

My favourite bloggers

Hallo daar! Naast bloggen is blogs lezen ook een grote bezigheid van mij. Ik kan heel erg blij worden als ik een hele lijst met nieuwe posts zie staan die ik allemaal kan lezen. Ik volg best wel veel blogs, maar natuurlijk heb ik wel wat favorieten. Vandaag wil ik die graag aan jullie laten zien.

Softruches is de blog van Denise. Ten eerste spreekt de naam me heel erg aan. Het klinkt gelijk zo schattig, lief en zacht. Als een schattig roze roesje. Ik ben dol op roesjes! Denise kan echt prachtig foto's maken. Ze zijn altijd perfect scherp en dat is heel erg fijn om naar te kijken.  Het is altijd erg leuk om de posts van Denise te lezen. Ze schrijft voornamelijk over persoonlijke dingen en post veel outfitfoto's. Wat je leest is altijd lekker positief en daar wordt ik zelf ook altijd vrolijk van.
Yara haar blog heet 'This chick's got style' en je kunt inderdaad wel zeggen dat ze stijl heeft. Yara's outfits hebben altijd net iets extra's. Bijvoorbeeld op de middelste foto hierboven. Ik ben echt verliefd op haar panterprintjas. Ik zou hem zo van haar overnemen. Aan de foto's is ook altijd aandacht besteed. Mooie composities (Hey ik leer nog wat bij beeldende vorming) en ook altijd in mooie rustige kleurtjes. Daar ben ik echt dol op! Ze schrijft ook altijd zo leuk, ondanks dat het Engels is.


Jennie from the blog vind ik ook een hele leuke blog om te lezen. Jennie schrijft vooral over haar
outfits en stijl. Dat vind ik altijd heel leuk om te lezen. Haar stijl is best wel casual, maar wel altijd met iets speciaals zoals een riem met panterprint. Ik word altijd jaloers van haar levi shorts, haha. Ook haar foto's zijn altijd erg mooi om te zien. Jennie haar layout ziet er ook heel mooi uit. Haar header is echt zo gaaf, echt leuk zo dat getekende.


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...