zondag 12 mei 2013

Sundag diary

Heei sweeties! Helaas is er alweer een druk weekje vakantie voorbij en is vandaag de laatste dag. Daarna moet ik alweer naar school. En nee, ik heb er absoluut geen zin in. Gisteren ben ik best wel veel bezig geweest met school. Ik heb gewerkt aan een opdracht voor techniek en ook aan mijn latijnproject dat volgende week dinsdag af moet zijn. Pff.. het is wel veel werk allemaal hoor. Ik heb in totaal (Met heel veel heel hulp van mijn familie! Dankjewel zonder jullie zou ik het niet gered hebben!) zo'n 400 dingen uitgeknipt en dat was nog maar het begin van alles wat gedaan moet worden. 

Ik heb deze week eigenlijk niet zo heel veel gedaan in vergelijking met andere vakanties. Zaterdag, zondag en maandag heb ik lekker niks gedaan. Een beetje bloggen, in de zon zitten met een boek en Pretty Little Liars kijken. Ik ben ook veel bezig geweest met mijn fotocamera. Ik heb nu gewoon een analoge camera en ik heb deze week eens uitgevogeld hoe de manual mode werkt op mijn camera. Het was nog een heel gedoe en ik heb een paar van de eerste goedgelukte foto's bijgevoegd. Ze zijn nog niet perfect, dat weet ik. Maar oefening baart kunst. Maandagavond had ik samen met mijn moeder een filmavondje. Lekker in bed met chocolade ijs een filmpje kijken. Heerlijk! Deze week heb ik ook wat nieuwe spulletjes in huis. Ten eerste mijn nieuwe spiegel. Ik (ofja eigenlijk mijn vader) heeft een spiegel opgeplakt in mijn deur. Ik had namelijk nog geen grote spiegel. Dinsdag kwam er ook een pakketje in de bus. Ik had weer een giveaway gewonnen. Dit keer eentje van de blog elle s'appelle Pauline. Ik ben ontzettend blij met mijn infinity armbandje en ring. Dankjewel Pauline!

Dinsdag ben ik samen met mijn oma naar het strand geweest. We hebben een verfrissende strandwandeling gemaakt en ik heb nog wat foto's gemaakt. Er lagen trouwens al mensen in zwemkleding op het strand en sommigen ging zelfs zwemmen! Brr.. mij niet gezien. Woensdag ben ik wezen shoppen in Den Haag (de shoplog staat al online) en donderdag ging ik naar een vriendin.

Hoe was jullie vakantieweek of moesten jullie naar school of werken?

 xox Desi


3 opmerkingen:

  1. Gaaf hoor die nagels...

    New blogpost: outfit* beauty review...x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn je nagels tof zeg! En leuk dat je een give-away had gewonnen, mooie sieraden!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...