donderdag 2 mei 2013

Holiday time

Hooooi lieve lezers!

Dit is nu alweer de 6e vakantiedag. Wat gaat de tijd toch snel. Ik heb al een heleboel gedaan in de vakantie. Zaterdag ben ik naar een vriendin geweest, Evi. Ze maakt haar eigen sieraden en ook wat kleding en had mij en een aantal andere vriendinnen en een nichtje van haar gevraagd om model te zijn en wat foto's te maken voor de vrijmarkt. (Allemaal brugklassertjes :p) Want dan ging ze namelijk haar spulletjes verkopen. Toen ik daar aankwam stond er een stoel met allemaal kleren en sieraden voor me klaar. Het foto's maken was echt heel erg leuk! Toen we daarmee klaar waren zijn we nog eventjes de stad in geweest om winkeltjes te kijken. Ik heb niks gekocht, madam was haar geld vergeten, maar ik heb wel een heleboel dingen gezien waarbij ik echt dacht: HEBBEN HEBBEN HEBBEN! Onder andere echte droomschoenen met hele hoge hakken, studs en een zilveren hak en punt.
Zondag had ik een dansvoorstelling. Jup de hele dag lang. Er waren op 1 dag 3 voorstellingen. Ik heb dus 3x 5minuutjes mogen dansen met mijn dansgroep en de rest van de dag heb ik gewacht in een grote, benauwde, rumoerige, stomme tent waar ik helemaal gek van werd. Ik heb dus in totaal van 09:30 tot 10:30 in een tent gezeten en dus niks, maar dan ook niks nada noppes gedaan. Het dansen was echt super leuk en kreeg je echt een kick van, maar het is niet één van mijn favoriete dagen geweest als je begrijpt wat ik bedoel. 's Avonds ben ik bij een vriendin blijven slapen die ook meedeed aan het optreden en de volgende dag zijn we naar de film Safe Haven geweest. Het is echt een topfilm en ik heb er ook een blogpost over geschreven.

Dinsdag koninginnedag en wel de laatste. Ik vind het zo'n raar idee dat het straks 'koningsdag' gaat zijn. Dat klinkt echt nog heel vreemd. Ik heb wel de hele dag gekeken naar de troonswisseling. Dat is toch wel echt heel speciaal. Dat maak je niet zo vaak mee in je leven. De jurkje van Maxima waren trouwens echt prachtig. Vooral die laatste rode! Woensdag kwamen er 2 vriendinnen langs, Iris & Romy. Romy had ik echt al heel lang niet gezien en ik had haar echt heel erg gemist. Sniksnik! We zijn in de sauna geweest en hebben in onze bikini in de tuin gezeten. En nee dat was eigenlijk helemaal niet koud. Daarna hebben we nog wat foto's gemaakt bij het natuurgebied heel dicht bij mijn huisje. Nee ik woon gewoon in het dorp en niet in de polder. En vandaag, ja euh.. wat kan ik daar over zeggen. Laat ik maar gewoon zeggen dat ik onder de paracetamol, neusspray & strepsels in mijn joggingbroek onder een dekentje op de bank lig. Leve ziek zijn in de vakantie! Op de foto's van de woensdag zie ik er trouwens ook niet al te fit uit... Liefs!5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen heb je allemaal gedaan! Ik ben wel benieuwd naar die film. En die taart ziet er lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dit er gezellig uit zeg. En de taart: nomnom!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Taart ziet er lekker uit x www.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke fotos en je taart ziet er super lekker uit.

  xx

  Style of Purity

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...