vrijdag 13 februari 2015

Wreck this journal #1

Ik heb eigenlijk al best wel lang het supergave boekje 'Wreck This Journal' in de kast liggen. Als ik hier doorheen blader krijg ik gelijk allemaal inspiratie. Het is namelijk een boekje met allemaal opdrachten waar je dan een creatieve draai aan kan geven. Gisteren was ik lekker vroeg uit en ben ik lekker met verf aan de slag gegaan. Soms is gewoon een beetje kliederen het leukste.
Het leek me heel erg leuk om te laten zien welke opdrachten ik tot nu toe allemaal gedaan heb.


'This page is for handprints and fingerprints.
Get them dirty and press down.'

Ik vind het altijd erg leuk om een opdracht aan een bepaalde quote te verbinden. Voor de rest heb ik gewoon lekker met de verf gespeeld zodat het lekker fleurig werd. De quote: 'If you could hear me, i would say that our vingerprints don't fade from the lives we touched.' - Tyler, is van de prachtige film Remember Me.


 'Write one word over and over.'

Dit was de eerste opdracht die ik heb gedaan. Toen was het zelfs nog heerlijk weer. Ik heb gekozen voor het woord 'magic' 


'Glue a random page from a newspaper here.'

Ik vond het een beetje saai om gewoon een krant op deze pagina te plakken, daarom heb ik er mijn eigen draai aan gegeven. Ik heb allemaal woorden uitgeknipt uit de krant en daar zelf een zinnetje van gemaakt. Dit was echt de leukste opdracht om te doen.

2 opmerkingen:

  1. heel leuk gedaan! ik heb in een ver verleden ook eens een wreck this journal bijgehouden.
    Fijne bezigheidstherapie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je dit deelt! Je maakt echt kleine kunstwerkjes van de pagina's! Mijn boek smijt ik af en toe door het huis (het is een opdracht 'maak een plotselinge, verwoestende beweging met het dagboek') en mijn doel is ook een beetje verzamelen en verwoesten ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...