donderdag 29 januari 2015

Dansend door de straten

Het is zo fijn om ook eens ergens anders te zijn. Om ook eens andere dingen te zien dan alles wat je elke dag maar om je heen hebt. Lopen door een stad waar je anders eigenlijk bijna nooit komt, blijft iets wat ik geweldig vind. Er is zoveel moois te zien. Zoveel nieuws en zoveel waar ik even langer naar wil kijken. 

Daarom ging ik ook voor een paar uurtjes naar Brugge toe. Gewoon om even wat sfeer op te snuiven ,wat rond te wandelen en foto's te maken. Als je me tegenkomt tijdens één van dit soort momenten zou je me echt dolgelukkig zien. Dansend door de straten en glimlachend naar alles om me heen.

De kou maakt het eigenlijk alleen nog maar leuker. Dan kan ik lekker wegkruipen in m'n warme jas en sjaal om me daarna op te warmen in een gezellig caféétje met een groot stuk taart. Ik hou eigenlijk wel van het gevoel dat ik opgewarmd wordt door mijn jas, maar dat alles om me heen koud is. Daar krijg ik een warm gevoel van in mijn buik. Alsof de kou mij niks kan doen. Als het zonnetje dan ook nog eens een beetje waterig door de wolken schijnt, is het helemaal perfect. Als ik maar m'n taart en chocolade melk (met slagroom!) krijg natuurlijk. 


3 opmerkingen:

  1. Ik ben er nog nooit geweest. Ziet er wel mooi uit op de foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er ontzettend leuk en mooi uit! Je schrijft ontzettend leuk. Ik moet ook maar eens naar Brugge denk ik :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...