zaterdag 8 februari 2014

Leather is the new denim

Eindelijk weer een blogbericht online! De afgelopen twee dagen ben ik ziek thuisgebleven, teveel hoofdpijn om in de les te zitten. Ik heb bijna elke dag hoofdpijn, maar dit keer ging het echt niet. Stiekem is het nu nog niet helemaal over, maarja. De laptop was dan ook verboden terrein voor mij en ik kon dus geen blogberichtjes voor jullie schrijven. Dat is ook wel logisch, want van alles met een scherm wordt de hoofdpijn alleen maar erger. Dit weekend ga ik eindelijk weer eens logeren bij mij oom en tante. Wat is dat lang geleden zeg. Ze wonen op een boerderij met een heleboel paarden, dus het wordt vast een superleuk weekend. Ik ben ook van plan om een heleboel foto's te maken, want het is echt een mooi plekje daar.

Afgelopen weekend heb ik weer eens outfit foto's gemaakt. Het was echt prachtig weer dus ik moest echt naar buiten. Nu is het helaas iets donkerder en de zon schijnt niet, jammer! Ik heb mijn favoriete leren shortje aan die ik heb gekocht in een heel klein winkeltje. Daar is shoppen eigenlijk het allerleukst. Ik heb hem gecombineerd met ook één van mijn favoriete kledingstukken, mijn kanten top. Die vind ik zo mooi en tegelijk heel erg simpel.

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Top subdued / shortje klein winkeltje / schoenen Steve Madden / jas Forever 21
1 opmerking:

  1. Ik vind het heerlijk om al je artikelen te lezen! En daarnaast vind ik het ook echt een super super super leuk outfit!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...