maandag 24 februari 2014

Rondneuzen in Antwerpen

Deze hele week zat vol met superleuke dingen. Oppassen, de fuif en zaterdag ben ik wezen winkelen in Antwerpen. Of te wel, de leukste shop stad ooit. Al mijn favoriete winkels zitten daar; Brandy Melville, Forever 21, Pull and Bear, Urban Outfitters, River Island. Ik heb dan ook ietsje teveel uitgegeven, maar ik ben wel ontzettend blij met alles wat ik heb gekocht.

Het was wel een ontzettend vermoeiende dag. Shoppen is sowieso heel erg vermoeiend, zeker als je er een hele dag weg van maakt. Mijn moeder maakte me 's ochtends vroeg al met veel moeite wakker. Ik had de vorige avond namelijk een fuif gehad en dan lig ik niet echt vroeg in mijn bedje. Toch zat ik om half 10 al in de auto naar Antwerpen. Uiteraard met schoolboeken voor mijn neus, want de leraren weten van geen ophouden. Soms vraag ik me wel eens af of ze niks beters te doen hebben, dan de hele tijd maar proefwerken opgeven. Proefwerk hier, proefwerk daar, hoezee hoezee hoezee. Uhm.. nee.

Iets wat ook niet kan ontbreken tijdens een shopdagje is taart. Een heel groot stuk taart. Met chocolademelk. Met slagroom. Heel veel slagroom. Zodat je misselijk bent en tegelijk helemaal uitgerust zodat je verder kan winkelen. Verder door de straten struinen en verder met alle winkels leegkopen. Verder met foto's maken van de mooie huizen en verder met het dragen van die verschrikkelijk zware tasjes. Waarom kunnen ze daar geen fijne zachte tasjes bij geven in plaats van van die 'ik snij lekker in je hand' tasjes. Of gewoon een mannetje dat achter je aan loopt met al je kleren. Dat is pas een goed idee. Wie is hier ook voor?

Uiteraard heb ik in Antwerpen ook de hele dag mijn camera meegesleurd om foto's te maken. Die moet gewoon standaard mee als ik weg ben uit mijn verschrikkelijk saaie woonplaats. De stad is dan echt een wereld van verschil. Ik had vandaag zin in zwart wit, vraag me niet waarom, dus de foto's zijn black and white. Een keer wat anders.

1 opmerking:

  1. Aaaaaaaaaah zo mooi! Het ziet er echt uit en klinkt echt als een hele leuke dag! Die laatste foto vind ik echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...