dinsdag 18 februari 2014

Waarom bestaan er kaboutertjes?

Waarom moeten alle spullen opeens verdwijnen? Waarom bestaan er kaboutertjes die opladers, lensdoppen en dierbare sieraden en kleding meenemen. Met van die mutsjes, onschuldige gezichtjes, maar die helemaal niet onschuldig zijn. Schuldig zijn ze. Schuldig aan het verstoppen van mijn dierbare spullen. Lensdop nummer 1, waar ben je? Waar kan je ik je vinden? Lendsdop nummer 2, waarom moest jij mij ook verlaten? Ik kan niet zonder jou, dat weet je toch. Je weet hoe dierbaar mijn camera is en al de spullen eromheen. Waarom moet jij dan opeens verdwenen zijn? Verdwenen van deze aardbodem zodat ik je nooit meer kan vinden. Soms denk ik dat het geen kaboutertjes zijn, maar heksjes. Met van die kromme neuzen met wratten, puntige heksenmutsen en gemene ogen die mijn spullen zien liggen en dan zwaaien met hun toverstokken: 'Simsalabim, pief paf poef en weg zijn mijn spulletjes.' Nu zelfs het opzetstukje van mijn statief. Hij zat in mijn jaszak, ik weet het zeker. Ik draaide hem van mijn camera af en stak hem in mijn jaszak. Maar blijkbaar was er dit keer de verdwijnelf die zag dat ik hem in mijn jaszak stopte en zin had om mij te pesten. Te pesten met het laten verdwijnen van spullen. Uit het niets, weg, foetsie. Nooit meer terug te vinden. Tweede gymschoen, waar ben je? Dierbaar blauwe vestje, waar heb je je verstopt? Zwart shirtje met kant, kom je nog terug? Slaapzak, ben jij nog steeds op de volleybalmarathon?

Of misschien moet ik beter op mijn spullen passen zodat ik ze niet meer kwijtraak en ik 's avonds laat geen gefrustreerde berichtjes hoef te schrijven over spullen die kwijtraken. Hopelijk heeft de camerawebshop een heleboel 'ik mis één onderdeel' producten.

Om dit hele verhaal eventjes positief af te sluiten: Ik heb ondertussen het onderdeel dat ik kwijt ben gevonden op internet voor 10 eurootjes. Probleem opgelost, probleme solved. Al het gestress van dez stresskip was weer eens voor niets. Laten we het maar positief bekijken.. ik heb iets geleerd: 'Lensdoppen en dergelijke nooit onbeheerd in mijn jaszak laten zitten!'

1 opmerking:

  1. Heeeee, dat plaatje heb je van mij gereblogd, haha. leuk verhaal, lijkt inderdaad zo! Maar soms, soms zijn ze toch aardig, die kaboutertjes, en na een heeeeeellleeeee tijd vind je sommige spulletjes toch weer terug (:

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...