donderdag 11 april 2013

10 facts about me

Lieve lieve lezertjes,

Iedereen heeft wel wat leuke, grappige of vreemde dingen die hij/zij doet. Hier wat feitjes over mij. Zo leren jullie me ook wat beter kennen.1. Soms staat er als je een reactie wilt plaatsen op een blog 'Bewijs dat je geen robot bent' en dan moet je zo'n raar tekstje over typen. Dat vind ik altijd zo vreemd. Ten eerste, waarom zou een robot een reactie plaatsen. Ten tweede, ik ben dus echt geen robot. Ten derde, die tekstjes zijn altijd zo raar en onduidelijk geschreven dat je ze nauwelijks kunt lezen. Als het aan mij ligt kan dat afgeschaft worden.
2. Ik drink bijna alleen maar water. Ik drink gewoon omdat ik dorst heb en als je iets anders drinkt heb je daarna nog meer dorst. Ook kan ik echt niet tegen prik. Als ik iets drink met prik begint heel m'n neus te borrelen en dat vind ik echt verschrikkelijk.
3. Het is al zo'n 3 jaar geleden dat ik bij de Macdonalds geweest ben ofzo. Ik vind dat eigenlijk helemaal niet lekker. Een hamburger daar smaakt net naar karton en het is daar altijd zo vies. Overal ligt friet en er zijn altijd huilende kinderen. Een mcFlurry mag er natuurlijk wel zijn. Vroeger hield ik wel van de Macdonalds hoor. Dan begon ik samen met mijn broertje in de auto bij elke gele M die we tegenkwamen te gillen. Dat komt je misschien wel bekend voor.
4. Altijd als ik mijn tanden poets loop ik rond. Ik kan gewoon echt niet stilstaand tandenpoetsen. Dat vind ik veel te saai.
5. Ik heb echt een mini familietje met maar 7 personen. Mijn vader, moeder, broertje, oma, tante, oom en ik. We wonen allemaal in hetzelfde mini dorp. Ik heb dus ook helemaal geen neefjes en nichtjes. Dat vind ik nog steeds best wel jammer.
6. Ik kan niet fluiten, knipogen, met mijn vingers knippen of  met mijn wenkbrauwen bewegen. Daarin ben ik echt een geval apart.
7. Bij de meeste mensen thuis staat er heel vaak aardappelen met vlees en groente op tafel bij het avondeten. Maar wij eten dat bijna nooit. We eten meestal allemaal buitenlandse gerechten uit allemaal verschillende landen. Ik ben daar eigenlijk super blij mee. Ik hou helemaal niet van typisch Nederlands eten. Ik eet dus echt geen stampot!
8. Op school gaan we met onze vriendengroep nooit naar de kantine. We blijven altijd tussen de kluisjes staan, wat eigenlijk helemaal niet mag. Er staat dan zo'n streep waar je dan wel mag staan en elke pauze worden we daaraantoe gestuurd. (We staan dan in de gang waar iedereen langs moet lopen en dan staan we dus gigantisch in de weg) En stapje voor stapje komen we dan terug op onze oude plek te staan.
9. Ik lees het liefst boeken die afspelen in de werkelijkheid, maar dat er dan opeens iets van fantasie bij komt en de hoofdpersoon eerst van helemaal niks weet. Als er dan ook nog een mooie vriendschap of liefde bij zit is het een perfect boek voor mij. Weet je nog een leuk boek voor mij zet het dan in de reacties. Ik sta altijd open voor nieuwe boeken.
10. Lees je twilight? Nou ik ben absoluut team Edward. Niet omdat Edward zo knap is hoor, want dat is hij eigenlijk helemaal niet. De liefde tussen Bella en Edward is gewoon zo super mooi. Het lijkt gewoon alsof ze voor elkaar gemaakt zijn en ze kunnen gewoon helemaal niet zonder elkaar. Edward is ook gewoon zo lekker mysterieus en ouderwets romantisch wat hem echt gewoon heel schattig maakt.

Liefs,

Desi

6 opmerkingen:

 1. Haha wat een leuke feitjes! Vind het altijd leuk om zoiets te lezen, I agree met nummer 1! X

  www.fashion-attacks.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha hele leuke feitjes. Ik vind dat ook altijd zo vreselijk die rare letters en cijfers als je een berichtje wilt plaatsen. Ik ben het totaal met je eens, weg ermee. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat met dat tandenpoetsen doe ik ook altijd haha :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben het helemaal eens met nummer één! Die doe ik ook altijd een paar keer fout :P

  Love,

  Rowan

  www.redreidinghood.com

  Ps: Enter my GIVEAWAY for a chance to win one of the two By Cleo statement necklaces!

  Ps: Samen met mijn beste vriendin ben ik een renblog begonnen: www.chicksrunningonkicks.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er klopt echt heel veel, vooral 1, 4 en 7.
  xxx Evi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die robot code kun je weg doen!
  Hoe? Ga naar instellingen op blogger-ga naar berichten en reacties-dan staat er woordverificatie weergeven-en dan doe je NEE
  Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen ;)

  Xx Mo Xx
  Ps. Doe je al mee aan mijn winactie? Doe hier mee: http://movuitton.blogspot.be/2013/04/give-away-rilakkuma-kalender-twv-1295.html#more

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...