zondag 14 april 2013

Summer feeling

Hoihoi! Wat een heerlijke dag was dit vandaag zeg. Echt de beste dag in tijden! Eindelijk kon ik weer genieten van de zon en wat vitamine D opnemen. Ik werd er gelijk zo vrolijk van! De zon is mijn beste vriend. Wist je dat je in de winter zelfs depressief kunt worden, omdat je te weinig vitamine D opneemt? Daarom moeten kindjes in Syberië 's winters elke dag onder een speciale lamp. (van discussie's onder aardrijkskunde leer je echt heel veel) Zie je wel dat ik in de winter gewoon extra chagrijnig ben. Nu heb ik gelijk een goed excuus voor al dat cakejes bakken en urenlang films kijken onder een grote deken.

's Ochtends heb ik vooral veel huiswerk gemaakt. Die leraren zijn gewoon super gemeen. Zoveel huiswerk en proefwerken opgeven. 's Middags kreeg ik bij het eerste zonnestraaltje de zomer in m'n bol. Huphup naar boven en een short aantrekken, zonnebril op en heerlijk gaan chillen in de tuin. Dat is pas genieten. Ik heb me zelfs ingesmeerd met zonnebrand en ik voelde m'n ogen prikken van de hooikoorts. (Dankjewel zonnebril, dankzij jou overleefde ik vandaag de hooikoorts. You are my hero!) Ik ben heel de middag buiten geweest totdat er alleen nog maar schaduw in de tuin was. Natuurlijk niet zonder een lekker dik boek, muziek, water & food. Het leek wel alsof de hemel op aarde kwam. Oké, dat is wel een beetje overdreven. Maar het is gewoon zo verschrikkelijk als de lente een maand te laat komt en je elke dag naar buiten moet met de kans op onderkoelingsverschijnselen. Nu nog hopen dat het ook mooi weer gaat zijn in de meivakantie. Dan ben ik elke dag op het strand te vinden. Als ik daar aan denk ga ik echt gillen van blijdschap. Hieronder zie je wat foto's die ik vandaag gemaakt heb.2 opmerkingen:

  1. Oee heerlijk! Bij ons was het helemaal niet zo warm, de houtkachel was aan. Waar komt dat super leuke broekje vandaan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat broekje komt van de New Yorker. Ik was er gelijk ook helemaal weg van! Ik had hem gezien op internet en ik heb heel de winkel in Utrecht doorzocht, maar ik heb hem nu wel.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...