maandag 23 december 2013

All I want for christmas..

Ook al is het over twee daagjes al kerstmis, toch wil ik nog even mijn kerst verlanglijstje met jullie delen. Meestal vind ik het altijd heel moeilijk om cadeautjes te verzinnen, maar dit jaar viel dat heel erg mee. Ik heb een paar hele leuke dingetjes gevonden. Onder andere een fotoboek, Photocrafty, een camerastatief en nagellakjes. Die kan je namelijk nooit genoeg hebben. 

Ik heb echt ontzettend veel zin in kerstmis. Al die lichtjes, heerlijk eten en het allerbelangrijkste.. samen zijn met familie. Dat is ondertussen alweer een hele tijd geleden. Kerstmis is daar de perfecte tijd voor.
December en Januari zijn in onze familie altijd super drukke maanden. Sinterklaas, kerstmis, oud en nieuw en een heleboel verjaardagen. Waaronder die van mij. Daar moet ik ook nog een verlanglijstje voor maken, haha.

Ik ga nu snel naar mijn bus toe, want vanmiddag ga ik naar een vriendin en dan blijf ik daar slapen. Ik heb er zoveel zin in, want dit uitje staat al zo'n twee maanden gepland en nu hebben we eindelijk tijd. Hoeze! Na kerstmis praat ik jullie weer bij, want ik heb een heleboel te vertellen. 

Fijne kerstdagen!

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk gedaan!!! En leuke dingetjes, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke blog! Ik volg je nu! Zou heel lief zijn als je terug volgt! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super super super leuk lijstje en wat ontzettend leuk gedaan! Wat heb je uiteindelijk gekregen?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...