maandag 9 december 2013

Welkom maandag

Weekenden gaan zo veel sneller dan die lange saaie schoolweek. Ik ben vast niet de enige die daar zo over denkt. Soms heb ik het gevoel dat ik met mijn vingers knip (Dat kan ik trouwens niet.) en dat de zaterdag en zondag dan voorbij zijn.
Vrijdag bleef er een vriendin logeren en uiteraard kon de B&J en een film niet ontbreken. Deze keer stond Warm Bodies op het programma. Een hele leuke, soms wat vreemde en schattige film. Een zombie die verliefd wordt op een menselijk meisje, echt iets voor mij.
Zaterdag had ik de laatste dag van mijn maatschappelijke stage. Zoals ik misschien al eerder verteld heb doe ik dit op een zorgboerderij. Het is zo'n gezellige en fijne plek waar iedereen helemaal gerespecteerd wordt zoals hij of zij is. Prachtig om mee te maken! Ik heb van alles gedaan met die kinderen die daar kwamen. Van knutselen en dansen tot stallen uitmesten en verstoppertje spelen. In die drie dagen heb ik echt een band opgebouwd met die kindjes en stiekem ga ik ze wel een beetje missen. De laatste dag werd ik helemaal doodgeknuffeld, zo lief! Ik was trouwens wel echt helemaal op toen ik thuis kwam. Het is heel erg slopend, maar zeker de moeite waard. Door de stage heb ik wel een aantal weken niet gewerkt dus dat staat nu voor de volgende weken op het programma.
Zoals altijd heb ik op de zondag niet zo heel veel uitgevoerd. Dat is gewoon de beste dag van de week. Heerlijk niksen en uitrusten. Dat doe ik toch wel het allerliefste hoor. 's Middags had ik nog een klein feestje. Een housewarming party van onze 'buren' die zo'n 20 huizen verderop wonen.

Een nieuwe (heel erg drukke) week dus nieuwe kansen. Fijne maandag! Hieronder wat foto's van afgelopen week.1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...