zondag 1 december 2013

Typische warme zondagen

Het is weer zondag. Naar mijn zeggen, de beste dag van de week. Altijd heerlijk op het gemakje, geen haast, geen gedoe, alleen maar rust en warmte. Vooral nu het december is. Een maand vol koude dagen en warme en gezellige keukens met de geur van versgebakken koekjes en heerlijk eten. Het haardvuur aan en het is helemaal compleet. Stiekem vind ik de herfst en de winter toch wel een beetje leuk.

Gisteren heb de tweede dag van mijn stage gehad. Het was opnieuw even spannend, maar ik heb er samen met de kinderen op de zorgboerderij een hele leuke dag van gemaakt. We gingen knutselen en daarna werd ik gebruikt als dansjuf, wat ik stiekem wel heel leuk vond. Vandaag ga ik waarschijnlijk een taart bakken, beginnen aan mijn surprise, een beetje huiswerk maken, lezen en vooral lekker uitrusten.

Hieronder wat foto's op zo'n typische warme zondag waar ik helemaal dol op ben. En mensen.. wat zijn zelfgebakken taaitaais toch lekker. Volgende week sinterklaas, jammie! (Ja dan denk ik jammie. Pepernoten, chocolade, duhhh...?)2 opmerkingen:

  1. NU HEB IK HONGER! Ik heb echt een studie-uitstellende-zondag... Ik moet Grieks, ik moet wiskunde, ik moet scheikunde, ik moet boekverslag (over een boek waar ik ├ęcht niet doorheen kom), ik moet zoveel en ik wil niks! Muuuuuh...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet dat er heerlijk uit! Mooie foto's ook!
    Liefs,
    Pauline

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...