vrijdag 27 december 2013

Een dagje Gent

Gent. Gent is een mooie stad. Met de huisjes, het bootje dat de hele dag rondrijd, de gezellige cafeetjes en niet te vergeten: de overheerlijke chocolademelk. Het reuzenrad neemt je mee in de droom van Gent. De stad. Van bovenaf. Groot en statig. Al de mooie huizen om je heen en je ouders die beneden staan te zwaaien. Drie rondjes in de lucht. Als je dan beneden komt wil je nog een keer en nog een keer. Tien keer in de lucht, twintig keer in de lucht. Als een vogel zo vrij. 

Het was een hele mooie dag. Lekker zonnig, wel koud, maar met blote benen kerst vieren is ook niks. Ik ben een heleboel leuke winkeltjes binnen geweest. Van die schattige kleine winkeltjes, waar je niet genoeg van kunt krijgen. Dan zie je een playsuit hangen met zwaantjes. ZWAANTJES. Maar je bent aan het sparen dus die meenemen gaat helaas niet. Dat is mijn dag. Mijn tweede kerstdag. 

Ik zou zeggen geniet van de foto's en ik wens jullie een fijne derde kerstdag. Ook al bestaat deze niet.

Wat hebben jullie gedaan op tweede kerstdag? 


2 opmerkingen:

 1. Waooohh i love this post!
  have a great friday!
  xo.xo
  http://dancefatisanchez.blogspot.com.es/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Desi, thank you for your lovely comment today, it truly made me smile!

  I adore this post - I, too, have visited Ghent, back in 2010, and thought it was beautiful. Your photos are wonderful and they certainly jogged memories of the day I spent there. Thank you!

  Happy New Year!!

  Tori
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...