maandag 6 januari 2014

Twee weken vol met leuks

Vandaag was de dag. De dag dat de nachtmerrie weer begon. De nachtmerrie vol lange dagen, leren tot je erbij neervalt en veel hoofdpijn en vermoeidheid. De schooldeuren stonden weer wagenwijd voor ons open. Jippie, maar niet heus. Het was gelijk alweer een zware dag waarin, verrassing, alles weer geweldig geregeld was. Maar laten we het niet over school hebben. Vandaag komt mijn geweldige vakantie aan bod. Geweldig was hij zeker. Wel heel druk, maar ik heb er van genoten.

Vorig jaar nog kwam ik na mijn laatste 'schooldag' heel vermoeid thuis. Ik had die nacht namelijk niet geslapen, maar op school doorgebracht. Heel de nacht heb ik gevolleybald. Kun je het je voorstellen? Volleyballen. Een hele nacht? Van 21:00 tot 09:00. Nee ik ook niet, maar toch heb ik meegedaan samen met nog een heleboel andere mensen. Hiermee hebben we geld opgehaald voor serious request en wel 4 duizend euro. In onze school hebben we ook een mini glazen huis gebouwd waarin de DJ's 24 uur opgesloten zaten om een heleboel plaatjes voor ons te spelen. Het eindbedrag was 12 duizend euro. Een heel mooi bedrag lijkt mij.

Zaterdagavond had ik een persooneelsuitje. Eerst gingen we uit eten en daarna heel de avond uit. Voor mij een hele ervaring als 14 jarig meisje die 's nachts gewoon in haar bed ligt. Maar man wat was het super! Het liefst ga ik nu gewoon elke week uit, maar dat mag natuurlijk niet van paps en mams. Ik zal nog even moeten wachten tot ik een jaartje ouder ben.


Zondag was ik natuurlijk weer helemaal brak. Ik had echt geen ritme meer door de volleybalmarathon en dan ook nog eens het personeelsuitje. Maar Desi ging weer aan de bak. Er moest namelijk een taart gebakken worden. Dat had ik eigenlijk nog niet verteld, maar ik mag taart bakken voor mijn werk en krijg daar dan voor betaald. Super super super leuk! Ik ben heel blij en dankbaar dat ik dit mag doen. Deze keer had ik een worteltjestaart gebakken. Mijn lievelingstaart. Vanmiddag ben ik ook een taart wezen brengen. Dadeltaart, ook heel erg lekker. 


Maandag ben ik naar een hele goede vriendin van mij geweest en ik bleef daar ook slapen. We hebben overheerlijke appelkoekjes gemaakt. Ze waren echt super jammie. Natuurlijk kon het foto's maken ook niet ontbreken. Die laat ik allemaal nog een keer zien in een apart artikel. Woensdag en donderdag was het natuurlijk kerstmis. Op 1e kerstdag heb ik een lange wandeling gemaakt en 's avonds kwam mijn familie eten. Donderdag ben ik naar Gent geweest. Daar heb ik al uitgebreid over geschreven en veel foto's van laten zien.  

Vrijdag heb ik paardgereden samen met een vriendin die ik al heel lang niet gezien had. Het was voor deze vakantie zo'n twee jaar geleden dat ik maar een paard aangeraakt had en in deze twee weken heb ik drie keer op een paard gereden. Dat was echt heel erg speciaal voor mij! Zaterdag moest ik eigenlijk werken, maar dat ging niet door. Dus kwam Iris langs en ja we hebben foto's gemaakt. Die ga ik ook nog allemaal laten zien. 

Nu kom ik er achter dat ik nog wel urenlang door kan gaan over mijn vakantie en dat het echt iets te langdradig gaat worden, haha. Morgen vertel ik verder!

2 opmerkingen:

  1. Oh wat zien al jouw baksels er echt geweldig lekker uit zeg <3 kom je ook eens een taart voor mij bakken xD?

    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw die eerste foto, ziet er echt té lekker uit.. maar ik vind het ook gewoon een hele mooie foto! Je bent druk bezig met je layout te veranderen, ik vind het je pagina echt heel leuk en eigen! Ik vond wel die vleugels die je eerst had echt zó leuk! Die moet je er eigenlijk echt inhouden! (Als je dat zelf wilt natuurlijk!). Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...