vrijdag 22 november 2013

Foto's van de laatste tijd

Hallo allemaal! Het is alweer vrijdag, de week is om. Raad eens wie er heel erg blij is en echt van weekend tot weekend leeft? Ikke! Dit weekend ga ik gewoon eens lekker uitrusten en dus helemaal niks doen. Dat heb ik echt nodig, anders haal ik die vier weken tot de vakantie niet. Na dit weekend heb ik namelijk elk weekend wel iets te doen van stage of werk en stiekem vind ik dat eigenlijk best wel zwaar. Ik ben echt zo'n iemand die genoeg tijd voor zichzelf nodig.

Vanavond ga ik samen met een vriendin naar de Catching Fire. Het volgende deel in de Hungergames serie waar ik al maandenlang naar uitkijk. Vandaag is het eindelijk zover en ik kan echt niet wachten tot ik het embleem van de spotgaai te zien krijg op het grote scherm. Het is mede ook een soort van 'feestje' . Een vriendin van mij heeft na lang proberen haar rijbewijs gehaald en dat moet uiteraard goed gevierd worden. Inclusief in de auto zitten met harde muziek natuurlijk.

Ik heb niet zo heel veel tijd om foto's te maken, daar had ik het ook al over in het vorige artikel. Ondertussen heb ik toch een paar foto's verzameld die ik graag met jullie wil delen. Ik ben donderdagochtend zelfs vroeger opgestaan om met de hond te wandelen en foto's te maken. Jullie kunnen trots op me zijn. Dus tadaaaa... (Zien jullie trouwens het koud warm contrast tussen de laatste 2 foto's? Daar kwam ik pad laat achter, maar eigenlijk staat dat wel mooi symbool voor de herfst.)


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...